Uw business sturen op basis van cijfers

Administratie uitbesteden

Als ondernemer wilt u zich richten op de belangrijkste werkzaamheden van uw bedrijf. Met uw ervaring en specialisme kunt u hier immers het verschil maken. Heeft u geen tijd om zelf zaken als salarisadministratie, fiscale werkzaamheden en belastingaangiften te doen? Misschien is het dan verstandig om uw administratie uit te besteden. LB Finance maakt als betrouwbare en deskundige partner hier het verschil voor u. 

Waarom LB Finance?

Een administratie uitbesteden is een belangrijk partnerschap. LB Finance is een bundeling van ervaring, deskundigheid en passie voor administreren. Wij zien een administratie ook niet als een verzameling cijfers maar als middel om u inzicht te geven in uw financiële situatie op korte en op lange termijn. 

Onze specialiteiten

Wij ontzorgen onze klanten door de administratieve en fiscale zaken van hen over te nemen. Heeft u slechts ondersteuning nodig bij deze zaken? Wij stellen met onze klanten een pakket-op-maat samen naar gelang de wensen en behoeften. Hierdoor kunt u zelf aangeven welke werkzaamheden u wilt uitbesteden of in eigen beheer wilt houden! Met onze online administratiesoftware is dit eenvoudig in te regelen. Als partner van uw bedrijf denken wij graag mee over strategieën en toekomstige plannen. Wij helpen deze plannen naar concrete acties te vertalen en rekenen de financiële gevolgen voor u door. 

Geconcludeerd kan er worden dat onze specialiteit omschreven kan worden als: maatwerk. Van al de werkzaamheden die wij aanbieden, kiest u degene waarmee wij u moeten ontzorgen. Dus bent u een zzp-er of midden- en kleinbedrijf die zijn administratie wilt uitbesteden? LB Finance staat voor u klaar om de volgende werkzaamheden van u over te nemen

  • Maatwerkadministraties
  • Managementrapportages
  • Bedrijfsadvisering
  • Fiscale advisering
  • Jaarrekeningen en belastingaangiften
  • Aangiften BTW en ICP
  • Personeels- en salarisadministratie
  • Parttime controller
  • Detachering en interimwerkzaamheden

Vrijblijvend kennismaking

Wij praten altijd graag met zzp-ers en MKB'ers over hun administraties en welke mogelijkheden er zijn. Heeft u interesse in het uitbesteden van uw administratie aan een specialistisch en betrouwbare partner? LB Finance komt graag in contact voor een vrijblijvende kennismaking. 

Nederland heft over winst op basis van arm’s-lenghtbeginsel

Geschreven op 19 Mrt 2024

Nederland heft vennootschapsbelasting over dat deel van de winst van belastingplichtigen dat aan Nederland toerekenbaar is, aldus de Staatssecretaris van Financiën Van Rij, in reactie op Kamervragen.

Lees verder

Opvallende uitspraken: Kosten voor de opleiding fitnesstrainer zijn aftrekbaar als het beroep uiteindelijk niet wordt uitgeoefend..

Geschreven op 14 Mrt 2024

Hof Den Haag oordeelt, anders dan de rechtbank, dat de kosten van de opleiding Fitness Trainer 1 kwalificeren als aftrekbare scholingsuitgaven.  

Lees verder