Uw business sturen op basis van cijfers

Administratiekantoor Bloemendaal

Is het tijd om uw administratie onder te brengen bij gecertificeerde professionals? LB Finance, het administratiekantoor voor ondernemers in de regio Bloemendaal, is gespecialiseerd in het ontzorgen en ondersteunen van MKB'ers en ZZP'ers op het gebied van administreren en fiscale zaken. Benieuwd hoe wij dit doen en waarom de keuze voor LB Finance snel gemaakt is? Op deze pagina beschrijven wij in drie paragrafen waarom LB Finance jouw toekomstige administratiepartner is.

Wij zijn NOAB gecertificeerd! 

LB Finance is aangesloten bij het NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen). Het NOAB-keurmerk op onze site staat voor een garantie op: kwaliteit, vakmanschap en actuele kennis van zaken. Het keurmerk van de NOAB biedt u zekerheid dankzij de erkenning door banken, de belastingdienst en de overheid. 

LB Finance staat voor kwaliteit en ervaring

Niet alleen het NOAB-keurmerk gebruiken wij met trots. Onze ervaring en expertise dragen wij ook graag uit. Oprichters Coen Beelen en Bas Lechner, twee van de drie gezichten achter het administratiekantoor Bloemendaal, zijn al meer dan twee decennia actief in de financiële wereld. Na ervaring opgedaan te hebben bij meerdere accountantskantoren trokken zij in 2006 de stoute schoenen aan om MKB'ers en ZZP'ers nóg beter te voorzien in hun behoeften. Uit de bundeling van ervaring ontstond LB Finance. Gezamenlijk begonnen Coen en Bas aan het avontuur waarbij er dagelijks gewerkt wordt aan het leveren van maatwerk aan de midden- en kleine zelfstandigen. Enkele jaren later werd het team uitgebreid. Ron van Zanen trad toe als vennoot en zorgde naast extra mankracht voor nieuwe inzichten en vakkennis. Als controller met internationale ervaring is hij een absolute meerwaarde voor ondernemers die een persoonlijke aanpak verlangen. 

Passie voor administreren

Het wordt door veel mensen voor onmogelijk gehouden, maar het is echt waar. Wij hebben na tientallen jaren administreren nog steeds dezelfde passie voor het ontzorgen van MKB'ers en ZZP'ers in hun administratieve en fiscale zaken! Het van gedachten wisselen met ondernemers over hun korte- en lange termijn doelstellingen gebaseerd op een realistische maar toekomst-gerichte financiële situatie is één van onze hoogtepunten op een werkdag. Daarnaast groeien wij als organisatie mee met uw onderneming. Regelgeving en richtlijnen blijven zich aanpassen aan de dynamische ondernemerschap-omgeving. Dankzij onze vakkennis is uw onderneming in elke situatie in (geadministreerde) veilige handen. Wij zijn dagelijks te bereiken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Ons administratiekantoor is gevestigd aan de Tappersweg in Haarlem; snel en gemakkelijk aan te rijden vanaf Bloemendaal! 

Benieuwd naar onze diensten?

LB Finance is een veelzijdig administratiekantoor. Door onze werkwijze is het mogelijk om maatwerk te leveren in elke situatie. Desondanks hebben wij op de volgende pagina's enkele diensten van ons uitgelicht. Bekijk deze, zodat u nog beter inzicht krijgt in onze organisatie en werkwijze! 

- Administratie uitbesteden

- Loonadministratie uitbesteden

- Belastingaangifte

- BTW aangifte

Ook staan wij u graag telefonisch te woord om onze diensten verder toe te lichten. Indien gewenst is het mogelijk om vrijblijvend van gedachten te wisselen over uw administratieve en fiscale situatie! 

Fiscale maatregelen Hoofdlijnenakkoord PVV, VVD, NSC en BBB

Geschreven op 21 Mei 2024

De informateurs Dijkgraaf en Van Zwol hebben met de fractievoorzitters van PVV, VVD, NSC en BBB de besprekingen over het hoofdlijnenakkoord afgerond. Met het hoofdlijnenakkoord zijn afspraken gemaakt over de financiƫn van de rijksbegroting.

Lees verder

Letselschade-uitkering is niet vrijgesteld van box 3-heffing.

Geschreven op 01 Mei 2024

Letselschade-uitkering is niet vrijgesteld van box 3-heffing.

Lees verder