Uw business sturen op basis van cijfers

Administratiekantoor Haarlem

Geen tijd om als ZZp'er of MKB'er uw eigen administratie te doen? LB Finance is een administratiekantoor uit Haarlem gespecialiseerd in het ontzorgen van kleine zelfstandigen van administratieve en fiscale zaken. Als ZZP'er of MKB'er met weinig tijd is het handig om een betrouwbare en deskunde partner dichtbij huis te vinden. Administratiekantoor LB Finance is gevestigd aan de Tappersweg in Haarlem. 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

LB Finance is al sinds 2006 de partner voor het MKB en de kleine zelfstandige op het gebied van fiscale en administratieve zaken. Wij ondersteunen of ontzorgen onze klanten in de zaken waar zij (onnodig) veel tijd mee bezig zijn. Een administratie uitbesteden is voor veel ondernemingen een must vanwege tijdgebrek of het efficiënter besteden willen besteden van hun tijd. LB Finance is het administratiekantoor Haarlem gespecialiseerd in salarisadministratie, maatwerkadministraties, fiscale werkzaamheden en jaarwerk & belastingaangiften. 

Het gezicht achter LB Finance

LB Finance is een bundeling van ervaring, deskundigheid en passie voor administreren. Oprichters Coen Beelen en Bas Lechner hebben in het verleden heeft veel ervaring opgedaan bij accountantskantoren in het Midden- en Kleinbedrijf (MKB). Totdat zij in 2006 besloten op zelf hun administratiekantoor in Haarlem te starten. Hun doel was en is om ondernemers nog beter van dienst te zijn door maatwerk te leveren. In 2013 trad Ron van Zanen als vennoot toe tot LB Finance. Hij heeft zijn ervaring opgedaan bij verschillende accountantskantoren en als controller bij internationaal opererende bedrijven. Door al onze kennis te bundelen is LB Finance een uniek administratiekantoor met een persoonlijke aanpak. Wij dragen graag onze passie voor administreren over in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dus bent u op zoek naar een administratiekantoor in Haarlem dan komen wij graag in contact. 

Wij leveren maatwerk

LB Finance biedt ondernemers de mogelijkheid om zelf hun pakket samenstellen. Hierdoor kunnen zij aangeven in hoeverre zij ondersteund of ontzorgd willen worden bij diverse administratieve en fiscale zaken. Ook helpen wij graag onze 'partner' door van gedachten wisselen over mogelijk plannen en strategieën. Wij helpen deze plannen naar concrete acties te vertalen en rekenen de financiële gevolgen voor u door. Hierdoor worden de financiële consequenties die wijzigingen kunnen veroorzaken overzichtelijk in kaart gebracht. 

Onze grootste specialiteit is maatwerk. Van al de werkzaamheden die wij aanbieden, kiest u degene waarmee wij u moeten ontzorgen. Dus bent u een zzp-er of MKB-ondernemer die zijn administratie wilt uitbesteden? LB Finance staat voor u klaar om de volgende werkzaamheden van u over te nemen:

  • Maatwerkadministraties
  • Managementrapportages
  • Bedrijfsadvisering
  • Fiscale advisering
  • Jaarrekeningen en belastingaangiften
  • Aangiften BTW en ICP
  • Personeels- en salarisadministratie
  • Parttime controller
  • Detachering en interimwerkzaamheden

Vrijblijvend kennismaking

Wij praten altijd graag met zzp-ers en MKB'ers over hun administraties en welke mogelijkheden er zijn. Heeft u interesse in het uitbesteden van uw administratie aan een specialistisch en betrouwbare partner? LB Finance komt graag in contact voor een vrijblijvende kennismaking.

Tijdelijke noodregeling voor zelfstandige ondernemers bekend gemaakt

Geschreven op 28 Mrt 2020

Het kabinet heeft de tijdelijke noodregeling voor zelfstandige ondernemers (Tozo) vrijdag 27 maart 2020 bekend gemaakt.

Lees verder

Ondernemers getroffen sectoren coronavirus kunnen tegemoetkoming aanvragen

Geschreven op 28 Mrt 2020

Vrijdag 27 maart 2020 is de regeling Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren Covid-19 (TOGS) geopend. Bedrijven ontvangen een eenmalige tegemoetkoming van 4.000 euro om met name hun vaste lasten te kunnen betalen.

Lees verder