Uw business sturen op basis van cijfers

Administratiekantoor Hoofddorp

Heeft u net als veel van onze klanten behoefte aan extra expertise en mankracht rondom uw administratie? LB Finance is een administratiekantoor gespecialiseerd in salarisadministratie, maatwerkadministraties, fiscale werkzaamheden en jaarwerk & belastingaangiften. Hierbij richten wij ons op MKB-bedrijven uit de omgeving Hoofddorp. Ons administratiekantoor bevindt zich in Haarlem en is daarom uitermate geschikt voor ondernemers gevestigd in Hoofddorp. Een persoonlijke aanpak waarbij korte lijntjes worden gehanteerd, is ons handelsmerk. Bent u een ZZP'er of MKB'er met een te druk werkschema om ook nog uw administratie nauwkeurig bij te houden? In onderstaande paragrafen geven wij kort en bondig uitleg waarom LB Finance de meest geschikte partner is voor uw bedrijf!

Meer dan 20 jaar ervaring

LB Finance is een bundeling van ervaring, deskundigheid en passie voor administreren. Wij; Coen Beelen, Bas Lechner en Ron van Zanen, zijn de drie vennoten van LB Finance. Alle drie werkzaam geweest bij verschillende accountantskantoren. In diverse functies en diverse uiteenlopende organisaties hebben wij de nodige kennis opgedaan om ondernemers op onze manier nog beter van dienst te zijn. Sinds 2006 hebben wij onze kennis en passie voor administreren gebundeld. Sindsdien zijn wij elke dag bezig om onze klanten te ontzorgen. Hierdoor kunt u de focus leggen op de specialistische werkzaamheden binnen uw organisatie. Geïnteresseerd? Neem dan hier vrijblijvend contact op! 

Zelf een pakket samenstellen

In de afgelopen decennia hebben wij te maken gehad met ver uiteenlopende wensen en behoeften van organisaties. Gedurende deze periode hebben wij geconstateerd dat geen vooraf samengesteld pakket exact matcht met hetgeen wat een organisatie nodig heeft. Daarom informeren wij u graag over de mogelijkheden die wij kunnen bieden, zodat uzelf een maatwerk administratie kan samenstellen. Maakt u zich geen zorgen; een maatwerk administratie betekent geen torenhoge kosten. Dus bent u een zzp-er of MKB-ondernemer uit Hoofddorp of omstreken die zijn administratie wilt uitbesteden? LB Finance staat voor u klaar om de volgende werkzaamheden van u over te nemen:

  • Maatwerkadministratie
  • Managementrapportages
  • Bedrijfsadvisering
  • Fiscale advisering
  • Jaarrekeningen en belastingaangiften
  • Aangiften BTW en IC
  • Personeels- en salarisadministratie
  • Parttime controller
  • Detachering en interimwerkzaamheden

Meer dan een verzameling cijfers

LB Finance, Administratiekantoor Hoofddorp, gaat graag aan de slag met uw 'cijfers'. Doordat wij veel ervaring en referentiekaders hebben, kunnen wij u een concreet inzicht geven in de financiële situatie van uw organisatie. Hierbij zorgen wij op korte termijn voor een ondersteuning of ontzorging van de dagelijkse administratieve en fiscale zaken. Op lange termijn door van gedachte te wisselen over strategieën, investeringen en overige (financiële) onderwerpen.  

Vrijblijvend kennismaken

Staat u op het punt om uw administratie uit te besteden? Wij begrijpen dat u eerst kennis wilt maken met de personen die uw financiële cijfers gaan beheren. Daarom komen wij graag met u in contact voor een vrijblijvende kennismaking. Persoonlijk, korte lijntjes en maatwerk zijn immers de kenmerken die LB Finance het best omschrijven.

Nederland heft over winst op basis van arm’s-lenghtbeginsel

Geschreven op 19 Mrt 2024

Nederland heft vennootschapsbelasting over dat deel van de winst van belastingplichtigen dat aan Nederland toerekenbaar is, aldus de Staatssecretaris van Financiën Van Rij, in reactie op Kamervragen.

Lees verder

Opvallende uitspraken: Kosten voor de opleiding fitnesstrainer zijn aftrekbaar als het beroep uiteindelijk niet wordt uitgeoefend..

Geschreven op 14 Mrt 2024

Hof Den Haag oordeelt, anders dan de rechtbank, dat de kosten van de opleiding Fitness Trainer 1 kwalificeren als aftrekbare scholingsuitgaven.  

Lees verder