Uw business sturen op basis van cijfers

Administratiekantoor voor de inkomstenbelasting in Haarlem

Voor iedere ondernemer kost het niet alleen extra tijd, maar ook extra kennis om hun administratie volledig en op de juiste manier bij te houden. Toch is het ook voor iedere ondernemer van groot belang dat het papierwerk goed wordt onderhouden. Het is namelijk het fundament van iedere organisatie. Toch gebeurd het nog veel dat bijvoorbeeld ZZP’ers of MKB’ers worstelen met hun inkomstenbelasting terwijl dit niet nodig is. Met die gedachte is LB Finance opgezet, om ondernemers rondom Haarlem te ondersteunen bij hun boekhouding en andere administratieve taken. Op die manier helpen wij ondernemers optimaal hun fiscale voordelen te benutten, ook bij de inkomstenbelasting. 

Wat kan LB Finance voor u betekenen? 

Wij snappen dat iedere organisatie anders is elkaar zit. Zo heeft iedere MKB’er een andere werkwijze en dus ook een andere boekhouding. Administratie is namelijk meer dan een verzameling cijfers, het geeft inzicht op de gehele financiële situatie van een bedrijf. Wij helpen ondernemers dat inzicht te zien op korte en op lange termijn. Op korte termijn doen wij dit door te ondersteunen en te ontzorgen voor de dagelijkse gang van administratieve en fiscale zaken. Op lange termijn helpen wij u een strategie te vormen die uw plannen vertalen concrete acties en financiële prognoses. 

Zoals eerder benoemd snappen wij dat iedere organisatie anders in elkaar steekt. Daarom bieden wij voor bedrijven in en rondom Haarlem op maat gemaakte ondersteuning bij administratieve werkzaamheden. Om u te helpen een beeld te schetsen van wat wij allemaal kunnen doen voor u, hebben wij onze werkzaamheden even voor u op een rijtje gezet: 
- Maatwerk Administratie
- Management Rapportages
- Bedrijfsadvisering
- Fiscale advisering
- Jaarrekeningen en belastingaangiften
- Aangiften BTW en ICP
- Personeels- en salarisadministratie
- Parttime controller
- Detachering en interim werkzaamheden

Hulp bij uw inkomstenbelasting van een administratiekantoor in Haarlem

Onze werkzaamheden kunnen uitgebreid worden wanneer een van onze klanten aangeeft hulp nodig te hebben bij soortgelijke zaken. Zo hebben wij in het verleden veel van onze klanten in Haarlem ondersteunt bij hun inkomstenbelasting. Wij geloven dat ieder bedrijf optimaal kan functioneren wanneer alles achter de schermen goed geregeld is. Wij helpen u hier graag bij met ons team dat bestaat uit professionals. Voor ons zijn zaken als inkomstenbelasting dagelijkse kost en dus niks nieuws. Laat LB finance u ontzorgen van administratieve zaken zodat u zich volledig kan focussen op andere werkzaamheden. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje op onze website

Tijdelijke noodregeling voor zelfstandige ondernemers bekend gemaakt

Geschreven op 28 Mrt 2020

Het kabinet heeft de tijdelijke noodregeling voor zelfstandige ondernemers (Tozo) vrijdag 27 maart 2020 bekend gemaakt.

Lees verder

Ondernemers getroffen sectoren coronavirus kunnen tegemoetkoming aanvragen

Geschreven op 28 Mrt 2020

Vrijdag 27 maart 2020 is de regeling Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren Covid-19 (TOGS) geopend. Bedrijven ontvangen een eenmalige tegemoetkoming van 4.000 euro om met name hun vaste lasten te kunnen betalen.

Lees verder