Uw business sturen op basis van cijfers

Belastingaangifte boekhouder

Uw belastingaangifte uitbesteden aan een boekhouder betekent tijdsbesparing maar vaak ook geldbesparing. Waar u misschien vol tegenzin kijkt naar het doen van de belastingaangifte van uw onderneming, staan wij juist klaar om maximaal gebruik te maken van de fiscale mogelijkheden. Elk jaar ondersteunen en ontzorgen wij MKB’ers en ZZP’ers bij het indienen van hun belastingaangifte. Doordat onze klanten afkomstig zijn uit hele diverse branches beschikken wij over de nodige sectorkennis. 

Waarom uw belastingaangifte uitbesteden?

Het eerste punt dat meestal ter sprake komt bij het onderwerp belastingaangifte is de tijd en stress die erbij komt kijken. Ondernemers weten vaak in grote lijnen wat er nodig is om hun belastingaangifte zelf te doen. Het is echter belangrijk dat zij geen dingen over het hoofd zien waardoor zij bijvoorbeeld belastingvoordeel mislopen. Voorkom dus dat regelingen die voor uw organisatie gelden niet benut worden.

 

Een ander punt dat wij vaak horen is het gebruik van lastige vaktermen in de aangifte. Wederom een punt die wij helemaal begrijpen. Echter al onze boekhouders zijn al hun hele carrière actief in deze wereld. Doordat wij de taal van de belastingdienst spreken, kunnen wij u deze last ontnemen. 

 

Wij zorgen er ook voor dat u geen zorgen meer heeft over de deadlines van de belastingdienst. Al onze boekhouders zorgen voor duidelijke communicatie, zodat alle gegevens op tijd verwerkt kunnen worden. Mocht u liever meer tijd willen nemen om de zaken op orde te krijgen? Wij zorgen ervoor dat u uitstel krijgt waardoor u tot wel 12 maanden langer de tijd heeft om aangifte te doen. 

“Wij zijn blij dat we de belastingaangifte hebben uitbesteed bij LB Finance, de belastingaangifte is sinds hun service echt een toegevoegde waarde geworden in onze ogen.”

 

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat u altijd de eindverantwoordelijke blijft voor de belastingaangifte van uw onderneming. Ook begrijpen wij dat het daarom soms lastig is om de belasting te laten doen door een derde. Wij zorgen er echter voor dat u ten alle tijden op de hoogte bent van onze werkzaamheden. Een transparante communicatie is daarom ook een van onze prioriteiten. Voordat de aangifte wordt ingediend hebben wij deze met u besproken. De verzending vindt plaats na uw uitdrukkelijke akkoordverklaring.

Wat kost een belastingaangifte boekhouder?

Dit is een vraag die lastig is om op voorhand te bepalen. Elke administratie steekt immers anders in elkaar. Daarnaast zijn sommige ondernemingen vele malen groter dan de andere. Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor uw situatie? Neem dan contact op en wij voorzien u zo snel mogelijk van informatie inclusief een prijsopgave. 

Nederland heft over winst op basis van arm’s-lenghtbeginsel

Geschreven op 19 Mrt 2024

Nederland heft vennootschapsbelasting over dat deel van de winst van belastingplichtigen dat aan Nederland toerekenbaar is, aldus de Staatssecretaris van Financiën Van Rij, in reactie op Kamervragen.

Lees verder

Opvallende uitspraken: Kosten voor de opleiding fitnesstrainer zijn aftrekbaar als het beroep uiteindelijk niet wordt uitgeoefend..

Geschreven op 14 Mrt 2024

Hof Den Haag oordeelt, anders dan de rechtbank, dat de kosten van de opleiding Fitness Trainer 1 kwalificeren als aftrekbare scholingsuitgaven.  

Lees verder