Uw business sturen op basis van cijfers

Boekhouder Haarlem

LB Finance is dé boekhouder Haarlem voor het MKB en ZZP. Elke dag staan wij klaar voor de kleinere zelfstandige, zodat zij geen omkijken hebben naar hun administratieve en fiscale zaken. Dankzij onze 20+ jaar ervaring beschikken wij over al de nodige expertise om te fungeren als dé betrouwbare en deskundige partner waar u naar op zoek bent. Wij hebben namelijk niet voor niks onze focus volledig gericht op de ondersteuning van het MKB en ZZP. De specialisten van LB Finance halen verre weg de meeste voldoening uit de samenwerking met ondernemers zoals u! 

Maatwerk staat centraal

Enkele klanten van ons bevinden zich in de dienstverlening. Toch verdienen genoeg van onze klanten hun geld als producent of als winkelier. Soms neemt de financiële groei van een onderneming sterk toe en op het andere moment sterk af. Kortom; geen enkele onderneming is hetzelfde. Gelukkig maar, want hierdoor komen de boekhouders van LB Fianance het beste tot hun recht. In de afgelopen twee decennia hebben wij vrijwel alles meegemaakt. Desalniettemin blijven wij verbaasd door de innovativiteit van onze nieuwe en bestaande klanten. Deze innovativiteit vraagt echter veel van een ondernemer en eventuele werknemers. LB Finance is geen standaard boekhoudpakket- of programma. Wij zijn dé boekhouder uit Haarlem waarmee u in gesprek kunt, advies aan kunt vragen en bovenal op kunt bouwen. Bij ons betaalt u niet voor niet relevante werkzaamheden. Daarentegen stellen we samen een takenpakket samen, zodat al uw wensen worden verwezenlijkt. De mogelijkheden zijn groot. Volledige uitbesteding is voor veel ondernemers een uitkomst. Een samenwerking met de in-house boekhouding behoort echter ook tot de mogelijkheden! 

LB Finance dé boekhouder in Haarlem

De 20+ jaar ervaring heeft tot een duidelijke visie geleid. Oprichters, Coen Beelen en Bas Lechner, waren voor de oprichting van LB Finance al jaren actief bij diverse accountantskantoren. Toch was het snel duidelijk dat hun passie voor boekhouden het best tot hun recht kwam bij de ondersteuning van het MKB en ZZP. In 2006 bundelden wij, Coen & Bas, onze krachten en passie in het boekhoudkantoor LB Finance. Net als elke andere organisatie blijven wij ons ook doorontwikkelen. Daarom trad Ron van Zanen in 2013 toe als vennoot. Dankzij zijn ervaring als controller en boekhouder kunnen wij sindsdien onze klanten nog beter ondersteuning met hun boekhouding. Onze persoonlijke aanpak is sterker dan ooit en de passie voor boekhouden onverminderd. Benieuwd wat wij voor uw situatie te bieden hebben? In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken wij graag de mogelijkheden!

Waarom voor LB Finance kiezen?

Een keuze voor LB Finance betekent een keuze voor een partner met meer dan twee decennia aan ervaring. Onze passie en energie voor het vak is echter sterker dan ooit te voren. De aanpak van LB Finance speelt hier een grote rol in. Wij zijn namelijk geen standaard boekhouder die enkel en alleen cijfermatig bezig zijn. Wij zetten cijfers om in praktische adviezen. Door samen te klankborden zorgen wij ervoor dat keuzes worden gedaan op basis van correcte cijfers. Nogmaals; LB Finance is dé boekhouder van Haarlem die maatwerk levert op de manier waarop u, als klant, het wilt! 

Kom bij ons langs in het boekhoudkantoor Haarlem

Aangezien LB Finance het boekhoudkantoor van Haarlem is, nodigen wij u graag uit om vrijblijvend kennis te maken en te sparren over de huidige (financiële) situatie van uw onderneming en wat wij kunnen betekenen hierin. Neem hier contact op en wij zien u graag op de Tappersweg in Haarlem.

Nederland heft over winst op basis van arm’s-lenghtbeginsel

Geschreven op 19 Mrt 2024

Nederland heft vennootschapsbelasting over dat deel van de winst van belastingplichtigen dat aan Nederland toerekenbaar is, aldus de Staatssecretaris van Financiën Van Rij, in reactie op Kamervragen.

Lees verder

Opvallende uitspraken: Kosten voor de opleiding fitnesstrainer zijn aftrekbaar als het beroep uiteindelijk niet wordt uitgeoefend..

Geschreven op 14 Mrt 2024

Hof Den Haag oordeelt, anders dan de rechtbank, dat de kosten van de opleiding Fitness Trainer 1 kwalificeren als aftrekbare scholingsuitgaven.  

Lees verder