Uw business sturen op basis van cijfers

Boekhouder Hoofddorp

Ben je op zoek naar een boekhouder in de regio Hoofddorp? LB Finance is de boekhouder voor ZZP’ers en MKB’er in Hoofddorp. Met onze 20+ jarenlange ervaring kunnen we jou als kleine zelfstandige ondernemers helpen en ondersteunen met administratieve en fiscale zaken. In deze jaren hebben wij veel deskundigheid opgedaan, en laten zien de betrouwbare partner te zijn waar u naar op zoek bent.

Boekhouding in Hoofddorp op maat

Wij beseffen ons dat boekhouding op maat essentieel is voor een goede samenwerking. Zo bevinden enkele klanten van ons in de dienstverlenende sector, maar hebben wij ook klanten die hun geld als producent of winkelier verdienen. Dit kenmerkt de veelzijdigheid in ons werk. In de afgelopen jaren hebben wij van alles meegemaakt. Echter blijven we altijd leren door de innovatieve ideeën en ontwikkelingen van onze klanten. Doordat er bij klanten innovatieve veranderingen plaats vinden, zorgt dit dat LB Finance hierop in moet spelen. Wij maken dan ook niet gebruik van gestandaardiseerde software of boekhoudpakketten. LB Finance stelt een takenpakket op, waarbij je ons niet betaalt voor niet-relevante werkzaamheden. Het takenpakket dat we opstellen, is gebaseerd op uw wensen. Bij LB Finance heb je de mogelijkheid om de boekhouding volledig uit te besteden. Ook samenwerking met in-house boekhouding is een mogelijkheid.

Dé boekhouder in Hoofddorp en omgeving

Wat maakt LB Finance uniek? Wij hebben al 20+ jaar ervaring met boekhouding, zijn flexibel en hebben een duidelijke visie. Onze specialiteit ligt bij het ondersteunen van MKB’ers en ZZP’ers. Binnen LB Finance maken we gebruik van elkaar kwaliteiten, deze krachten bundelen we tot een geheel om boekhouding zo goed mogelijk aan te bieden. Naast de ontwikkeling van onze klanten, groeien wij met onze klanten mee.  Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die LB Finance te bieden heeft? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking, waarin we de mogelijkheden met je doornemen.

Samenwerken met LB Finance

LB Finance is meer dan alleen een boekhouder in Hoofddorp, wij stellen een pakket samen op basis van uw behoeftes. Mede door onze jarenlange ervaring, passie en energie zijn wij de geschikte partij. Wij houden ons bezig met cijfers, welke wij vervolgens omzetten tot praktische adviezen. Met onze maatwerk boekhouding krijgt u een pakket die aansluit op uw wensen en behoeften.

Kom bij ons langs in het boekhoudkantoor

Ons boekhoudkantoor bevindt zich in Haarlem. Mocht u vragen hebben of behoefte hebben aan een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Bijvoorbeeld om het te hebben over uw huidige situatie, onderneming en wat wij voor u te bieden hebben? Neem hier contact op en wij zien u graag op de Tappersweg in Haarlem.

 

De bedragen en percentages zorgverzekeringswet 2024 zijn vastgesteld

Geschreven op 27 Nov 2023

De Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft het maximum bijdrageloon en -inkomen voor de heffing van de inkomensafhankelijke bijdrage (IAB) voor de Zorgverzekeringswet (Zvw) en de percentages IAB Zvw voor 2024 vastgesteld.

Lees verder

Column: Opvallende uitspraken week 47 2023

Geschreven op 24 Nov 2023

Afgelopen week is een uitspraak gedaan er geen proceskostenvergoeding gegeven zal worden voor een processtuk vol met beledigende taal.

Lees verder