Uw business sturen op basis van cijfers

Boekhoudkantoor Haarlem

LB Finance boekhoudkantoor Haarlem zet zich dagelijks in om MKB’ers en ZZP'ers vanuit diverse branches te ondersteunen en/of ontzorgen van hun administratieve en fiscale zaken. Besteed u liever tijd aan de core-business van uw organisatie? Een betrouwbaar en deskundig boekhoudkantoor is dé uitkomst. In samenspraak met de klant stelt boekhoudkantoor LB Finance een takenpakket samen, waarin exact de wensen van u zijn verwerkt. Hierdoor kunnen er keuzes gemaakt worden tussen het volledig uitbesteden van de dagelijkse boekhouding, jaarrekeningen maken, het opstellen van tussentijdse rapportages en verzorgen van de belastingaangiften. Heeft u behoefte om de boekhouding gedeeltelijk in-house uit te voeren? Dit is uiteraard ook mogelijk, in dergelijke samenwerkingen doen wij er alles aan om een efficiënte en secure manier van werken te realiseren.  

LB Finance hét boekhoudkantoor in Haarlem

Bent u op zoek naar een boekhoudkantoor met veel ervaring en een duidelijke visie? LB Finance is opgericht door Coen Beelen en Bas Lechner in 2006. Toen der tijd besloten zij dat het tijd werd om hun ervaring en passie voor boekhouden te combineren in een eigen onderneming. Hierdoor konden zij het MKB en ZZP’ers nog beter ondersteunen door middel van maatwerkoplossingen. Elke organisatie of onderneming is sterk verschillend en heeft andere wensen en behoeften. Dit is ook een van de redenen dat Ron van Zanen in 2013 toetrad als vennoot. Dankzij zijn expertise en ervaring als controller en andere diverse functies binnen accountantskantoren is de kennis binnen LB Finance sterk toegenomen. Onze persoonlijke aanpak is sterker dan ooit en de passie voor administreren onverminderd.  Benieuwd wat wij voor uw situatie te bieden hebben? In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken wij graag de mogelijkheden!

Maatwerk boekhoudingen

In onze ogen kunnen wij als partner meer betekenen dan slechts de boekhouding op orde maken en houden. In samenspraak met u als klant bepalen wij de mate van ontzorging in administratieve en fiscale zaken. Dankzij onze jarenlange ervaring en inzicht in verschillende ondernemingen voorzien wij onze partner, indien gewenst,  graag van adviezen. Van gedachten wisselen over verschillende aspecten van ondernemen met zicht op financiële wijzigingen kan zeer interessant zijn. 

 

Kom bij ons langs in het boekhoudkantoor Haarlem

Aangezien LB Finance het boekhoudkantoor van Haarlem is, nodigen wij u graag uit om vrijblijvend te klankborden over de huidige (financiële) situatie van uw onderneming en wat wij kunnen betekenen hierin. Neem hier contact op en wij zien u graag op de Tappersweg in Haarlem.

Tijdelijke noodregeling voor zelfstandige ondernemers bekend gemaakt

Geschreven op 28 Mrt 2020

Het kabinet heeft de tijdelijke noodregeling voor zelfstandige ondernemers (Tozo) vrijdag 27 maart 2020 bekend gemaakt.

Lees verder

Ondernemers getroffen sectoren coronavirus kunnen tegemoetkoming aanvragen

Geschreven op 28 Mrt 2020

Vrijdag 27 maart 2020 is de regeling Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren Covid-19 (TOGS) geopend. Bedrijven ontvangen een eenmalige tegemoetkoming van 4.000 euro om met name hun vaste lasten te kunnen betalen.

Lees verder