Uw business sturen op basis van cijfers

BTW aangifte

De BTW aangifte is een terugkerend fenomeen waar veel ondernemers met tegenzin hun spaarzame tijd aan besteden. Logisch, want het niet correct of te laat invullen en indienen van de BTW aangifte levert (forse) boetes op. Er zijn daarom een aantal vraagstukken die ondernemers zichzelf moeten voorleggen. Namelijk:

- Heb ik, of een werknemer, genoeg tijd om zelf een administratie overzichtelijk en correct bij te houden?

- Ben ik, of een werknemer, op de hoogte van de laatste wijzigingen in regelgeving?

- Weet ik, of een werknemer, maximaal te profiteren van de (belasting) voordelen voor ondernemers?

- Ben ik, of een werknemer, in staat om naheffingen en boetes te voorkomen door de aangiftes op tijd en correct in te dienen?

Afhankelijk van uw antwoorden op bovenstaande vragen is het wellicht interessant om met één van onze gecertificeerde professionals te sparren over uw administratie!

BTW aangifte door LB Finance

Maandelijks, per kwartaal of per jaar dienen ondernemers hun BTW-aangifte te doen. Een stressvol moment, voor veel ondernemers, omdat op het laatste moment de nodige stukken nog verwerkt moeten worden. In het geval dat een administratie niet constant bijgehouden wordt brengt dit de nodige kopzorgen met zich mee. Belangrijk werk uitvoeren, komt in het geding. Of vrije avonden worden ingeleverd voor het op orde krijgen van de administratie. Beiden geen plezierige uitkomst! Herkent u zich in deze geschetste situatie? Misschien is het een fijne gedachte dat een gecertificeerde expert de administratie en bijkomende aangiftes uit handen neemt. 

'Maar wat zijn de kosten voor het uitbesteden van mijn administratie en bijkomende aangiftes?' 

Wij begrijpen uiteraard dat de kosten een belangrijke rol spelen in de overweging om administratieve werkzaamheden uit te besteden. Jammer genoeg kunnen wij hier geen eenduidig antwoord op geven. Elke organisatie en onderneming is uniek. De administratieve werkzaamheden kunnen hierdoor ook sterk uiteenlopen. Zeker gezien onze werkwijze. Hierover later meer! Wel plaatsen wij altijd de kanttekening dat het uitbesteden van een aangifte of een complete administratie niet alleen geld kost, maar bovenal veel tijd oplevert. Hierdoor kunnen ondernemers doen waar zij goed in zijn. Ook de bijkomende stress van eventuele naheffingen en boetes zijn verleden tijd. Bovendien geven wij van te voren een vaste prijs af zodat hierover geen onduidelijkheid kan ontstaan.

Onze werkwijze

LB Finance is opgericht in 2006 met het doel middelgrote en kleine bedrijven zo goed mogelijk te bedienen door maatwerk te leveren. Dankzij de decennialange ervaring en opgedane deskundigheid van onze experts zorgen wij voor een op maat gemaakt administratief pakket. Ondanks onze al tientallen jaren in het vak gaan wij nog steeds vol passie aan de slag voor ondernemers. Benieuwd hoe LB Finance u kunt ontzorgen? In een vrijblijvend gesprek bespreken wij graag uw situatie en de mogelijke oplossingen vanuit onze experts. 

Tijdelijke noodregeling voor zelfstandige ondernemers bekend gemaakt

Geschreven op 28 Mrt 2020

Het kabinet heeft de tijdelijke noodregeling voor zelfstandige ondernemers (Tozo) vrijdag 27 maart 2020 bekend gemaakt.

Lees verder

Ondernemers getroffen sectoren coronavirus kunnen tegemoetkoming aanvragen

Geschreven op 28 Mrt 2020

Vrijdag 27 maart 2020 is de regeling Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren Covid-19 (TOGS) geopend. Bedrijven ontvangen een eenmalige tegemoetkoming van 4.000 euro om met name hun vaste lasten te kunnen betalen.

Lees verder