Uw business sturen op basis van cijfers

Herkwalificatie LB Finance door het NOAB

Als ZZP’er of MKB’er beschik je niet over alle benodigde financiële en fiscale kennis om succesvol te kunnen ondernemen. LB Finance als NOAB-lid wél. Wij zijn namelijk verplicht om op de hoogte te blijven van nieuwe en veranderende wet- en regelgeving door permanent opleidingen  te volgen. Het advies dat je krijgt is dus altijd actueel en van hoge kwaliteit.

Als NOAB-gecertificeerd lid mag LB Finance het NOAB-kwaliteitskeurmerk dragen. Of het nu gaat om advies bij je belastingaangifte, het samenstellen van de jaarrekening of het uitbesteden van de volledige boekhouding: een administratiekantoor of belastingadvieskantoor met het NOAB-keurmerk is dé garantie bij deze diensten.

Meer informatie over het NOAB-keurmerk vind je op www.noabkeurmerk.nl

Hier komen ook ondernemers aan het woord die uitleggen waarom ze hebben gekozen voor een NOAB-kantoor en vind je uiteenlopende informatie binnen de kennisbank.

Terug naar overzicht

Tijdelijke noodregeling voor zelfstandige ondernemers bekend gemaakt

Geschreven op 28 Mrt 2020

Het kabinet heeft de tijdelijke noodregeling voor zelfstandige ondernemers (Tozo) vrijdag 27 maart 2020 bekend gemaakt.

Lees verder

Ondernemers getroffen sectoren coronavirus kunnen tegemoetkoming aanvragen

Geschreven op 28 Mrt 2020

Vrijdag 27 maart 2020 is de regeling Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren Covid-19 (TOGS) geopend. Bedrijven ontvangen een eenmalige tegemoetkoming van 4.000 euro om met name hun vaste lasten te kunnen betalen.

Lees verder