Uw business sturen op basis van cijfers

Herkwalificatie LB Finance door het NOAB

Als ZZP’er of MKB’er beschik je niet over alle benodigde financiële en fiscale kennis om succesvol te kunnen ondernemen. LB Finance als NOAB-lid wél. Wij zijn namelijk verplicht om op de hoogte te blijven van nieuwe en veranderende wet- en regelgeving door permanent opleidingen  te volgen. Het advies dat je krijgt is dus altijd actueel en van hoge kwaliteit.

Als NOAB-gecertificeerd lid mag LB Finance het NOAB-kwaliteitskeurmerk dragen. Of het nu gaat om advies bij je belastingaangifte, het samenstellen van de jaarrekening of het uitbesteden van de volledige boekhouding: een administratiekantoor of belastingadvieskantoor met het NOAB-keurmerk is dé garantie bij deze diensten.

Meer informatie over het NOAB-keurmerk vind je op www.noabkeurmerk.nl

Hier komen ook ondernemers aan het woord die uitleggen waarom ze hebben gekozen voor een NOAB-kantoor en vind je uiteenlopende informatie binnen de kennisbank.

Terug naar overzicht

Fiscale maatregelen Hoofdlijnenakkoord PVV, VVD, NSC en BBB

Geschreven op 21 Mei 2024

De informateurs Dijkgraaf en Van Zwol hebben met de fractievoorzitters van PVV, VVD, NSC en BBB de besprekingen over het hoofdlijnenakkoord afgerond. Met het hoofdlijnenakkoord zijn afspraken gemaakt over de financiƫn van de rijksbegroting.

Lees verder

Letselschade-uitkering is niet vrijgesteld van box 3-heffing.

Geschreven op 01 Mei 2024

Letselschade-uitkering is niet vrijgesteld van box 3-heffing.

Lees verder