Uw business sturen op basis van cijfers

Herkwalificatie LB Finance door het NOAB

Als ZZP’er of MKB’er beschik je niet over alle benodigde financiële en fiscale kennis om succesvol te kunnen ondernemen. LB Finance als NOAB-lid wél. Wij zijn namelijk verplicht om op de hoogte te blijven van nieuwe en veranderende wet- en regelgeving door permanent opleidingen  te volgen. Het advies dat je krijgt is dus altijd actueel en van hoge kwaliteit.

Als NOAB-gecertificeerd lid mag LB Finance het NOAB-kwaliteitskeurmerk dragen. Of het nu gaat om advies bij je belastingaangifte, het samenstellen van de jaarrekening of het uitbesteden van de volledige boekhouding: een administratiekantoor of belastingadvieskantoor met het NOAB-keurmerk is dé garantie bij deze diensten.

Meer informatie over het NOAB-keurmerk vind je op www.noabkeurmerk.nl

Hier komen ook ondernemers aan het woord die uitleggen waarom ze hebben gekozen voor een NOAB-kantoor en vind je uiteenlopende informatie binnen de kennisbank.

Terug naar overzicht

Transitievergoeding betaald? Wellicht heeft u recht op compensatie!

Geschreven op 30 Nov 2018

De Eerste Kamer heeft ingestemd met het wetsvoorstel om werkgevers te compenseren voor een betaalde transitievergoeding bij ontslag na langdurige arbeidsongeschiktheid. Compensatie kan waarschijnlijk pas worden aangevraagd per 1 april 2020, echter wel met terugwerkende kracht naar 1 juli 2015!

Lees verder

loon bij ziekte

Geschreven op 07 Nov 2018

Vervelend als een werknemer ziek wordt. In de eerste plaats voor de werknemer maar ook voor u als werkgever heeft dat consequenties. Niet alleen moet het werk worden opgevangen maar u wordt ook geconfronteerd met een loondoorbetalingsplicht en kosten voor re-integratie. Hoe zit het ook al weer met het doorbetalen van loon bij ziekte?

Lees verder