Uw business sturen op basis van cijfers

Inschrijving UBO-register

Het Nederlandse UBO-register, onderdeel van het Handelsregister van de KvK, is op 27 september 2020 geopend. Het UBO-Register geeft een transparant beeld over organisaties en helpt mee aan het voorkomen van het gebruik van het financiële stelsel voor witwaspraktijken. 

Als u al bent ingeschreven, ontving u daarover bericht en heeft u tot uiterlijk 26 maart 2022 de tijd (en de wettelijk plicht!) om de uiteindelijk belanghebbenden (UBO) binnen uw organisatie in te schrijven. Dit kan online, op papier of via de notaris. Nieuwe inschrijvers moeten direct een UBO opgeven. Let op, als u dit niet ingevuld heeft voor 27 maart aanstaande, wordt het gezien als een economisch delict, hiervoor kunt u een boete krijgen. Ga nu naar www.kvk.nl/ubo om u in te schrijven.

Terug naar overzicht

Column: Opvallende uitspraken week 39 2023

Geschreven op 29 Sept 2023

Afgelopen week is een uitspraak gedaan dat een professioneel mountainbiker loon geniet uit dienstbetrekking, geen winst uit onderneming.

Lees verder

Prinsjesdag 2023

Geschreven op 26 Sept 2023

Het kabinet heeft op Prinsjesdag haar plannen voor 2024 bekendgemaakt. Hieronder staan de belangrijkste gevolgen voor u als ondernemer. 

Lees verder