Uw business sturen op basis van cijfers

Inschrijving UBO-register

Het Nederlandse UBO-register, onderdeel van het Handelsregister van de KvK, is op 27 september 2020 geopend. Het UBO-Register geeft een transparant beeld over organisaties en helpt mee aan het voorkomen van het gebruik van het financiële stelsel voor witwaspraktijken. 

Als u al bent ingeschreven, ontving u daarover bericht en heeft u tot uiterlijk 26 maart 2022 de tijd (en de wettelijk plicht!) om de uiteindelijk belanghebbenden (UBO) binnen uw organisatie in te schrijven. Dit kan online, op papier of via de notaris. Nieuwe inschrijvers moeten direct een UBO opgeven. Let op, als u dit niet ingevuld heeft voor 27 maart aanstaande, wordt het gezien als een economisch delict, hiervoor kunt u een boete krijgen. Ga nu naar www.kvk.nl/ubo om u in te schrijven.

Terug naar overzicht

Fiscale maatregelen Hoofdlijnenakkoord PVV, VVD, NSC en BBB

Geschreven op 21 Mei 2024

De informateurs Dijkgraaf en Van Zwol hebben met de fractievoorzitters van PVV, VVD, NSC en BBB de besprekingen over het hoofdlijnenakkoord afgerond. Met het hoofdlijnenakkoord zijn afspraken gemaakt over de financiƫn van de rijksbegroting.

Lees verder

Letselschade-uitkering is niet vrijgesteld van box 3-heffing.

Geschreven op 01 Mei 2024

Letselschade-uitkering is niet vrijgesteld van box 3-heffing.

Lees verder