Uw business sturen op basis van cijfers

NIEUW: ONDERNEMEN.NL

Onlangs lanceerden VNO-NCW en MKB-Nederland het platform ondernemen.nl.

Je kunt hier terecht voor meer informatie over onder meer duurzaam ondernemen, internationaal ondernemen, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), medewerkers en HR, online evenementen en coronaprotocollen en -steunregelingen. Op eenvoudige wijze kom je terecht bij het thema waar je meer informatie over wilt verkrijgen en staan er enkele tips die voor je onderneming passend kan zijn.

Terug naar overzicht

Middelingsregeling verdwijnt!

Geschreven op 20 Jan 2022

Volgens het coalitieakkoord gaat de middelingsregeling per 2023 verdwijnen. Met behulp van deze middelingsregeling kunnen belastingplichtigen jaren met een hoger inkomen compenseren met jaren met een lager inkomen om zodoende een tarief voordeel te behalen. Deze belastingfaciliteit gaat dus verdwijnen, lees hier verder.

Lees verder

Column: opvallende uitspraken

Geschreven op 17 Jan 2022

Deze week besteden we aandacht aan de uitspraak van het College van Beroep waarbij de opvolger van een familiebedrijf alsnog een hogere TVL-subsidie vanwege COVID-19 krijgt toegekend. Daarnaast bespreken we een interessante uitspraak met betrekking tot het effect van de coronapandemie op de hoogte van de huurwaarde met peildatum 1 januari 2019.

Lees verder