Uw business sturen op basis van cijfers

Samenwerking gezocht

Wij willen graag met je samenwerken. Zonder beperkingen van tijd of plaats. Met de cloud applicatie eAccounting van Visma doen we samen jouw administratie. Jij doet de zaken die je zelf wilt en kunt doen en wij pakken de rest op. Je maakt bijvoorbeeld zelf de verkoopfacturen en scant met de gratis app de bonnetjes en facturen van je uitgaven. Wij verwerken de bankmutaties en controleren en versturen de btw-aangifte naar de belastingdienst.

Samen met Visma zorgen wij ervoor dat je huidige administratie binnen 5 werkdagen wordt omgezet naar eAccounting.

De voordelen van eAccounting op een rijtje:

online samenwerken met je administratiekantoor

real time inzage in je resultaten en je liquiditeit

btw-aangifte met 1 klik versturen naar de belastingdienst

directe bankkoppeling, je software herkent de betalingen

in de cloud dus overal beschikbaar, met de gratis app en op je tablet

gratis app waarmee je bonnetjes en facturen scant

geen kosten per factuur dus verstuur er zoveel als je wilt

back-up en updates automatisch voor je geregeld.

Voor de prijs van 15 euro per maand doe je al je facturatie en administratie. Daarnaast biedt eAccounting vele uitbreidingen waarmee je je bedrijfsprocessen automatiseert. Voorbeelden hiervan zijn onder meer online urenregistratie, geïntegreerde webshop, budgettering en een offertemodule. Meer informatie vind je op https://nl.visma.com/eaccounting/overstappen Nog niet overtuigd: probeer eAccounting eerst een maand gratis uit.

Laat ons weten hoe je onze samenwerking wilt vormgeven en we doen je een passend voorstel. We zorgen ervoor dat je vanaf 2018 volledig in control bent met je onderneming.

Terug naar overzicht

Transitievergoeding betaald? Wellicht heeft u recht op compensatie!

Geschreven op 30 Nov 2018

De Eerste Kamer heeft ingestemd met het wetsvoorstel om werkgevers te compenseren voor een betaalde transitievergoeding bij ontslag na langdurige arbeidsongeschiktheid. Compensatie kan waarschijnlijk pas worden aangevraagd per 1 april 2020, echter wel met terugwerkende kracht naar 1 juli 2015!

Lees verder

loon bij ziekte

Geschreven op 07 Nov 2018

Vervelend als een werknemer ziek wordt. In de eerste plaats voor de werknemer maar ook voor u als werkgever heeft dat consequenties. Niet alleen moet het werk worden opgevangen maar u wordt ook geconfronteerd met een loondoorbetalingsplicht en kosten voor re-integratie. Hoe zit het ook al weer met het doorbetalen van loon bij ziekte?

Lees verder