Uw business sturen op basis van cijfers

Samenwerking gezocht

Wij willen graag met je samenwerken. Zonder beperkingen van tijd of plaats. Met de cloud applicatie eAccounting van Visma doen we samen jouw administratie. Jij doet de zaken die je zelf wilt en kunt doen en wij pakken de rest op. Je maakt bijvoorbeeld zelf de verkoopfacturen en scant met de gratis app de bonnetjes en facturen van je uitgaven. Wij verwerken de bankmutaties en controleren en versturen de btw-aangifte naar de belastingdienst.

Samen met Visma zorgen wij ervoor dat je huidige administratie binnen 5 werkdagen wordt omgezet naar eAccounting.

De voordelen van eAccounting op een rijtje:

online samenwerken met je administratiekantoor

real time inzage in je resultaten en je liquiditeit

btw-aangifte met 1 klik versturen naar de belastingdienst

directe bankkoppeling, je software herkent de betalingen

in de cloud dus overal beschikbaar, met de gratis app en op je tablet

gratis app waarmee je bonnetjes en facturen scant

geen kosten per factuur dus verstuur er zoveel als je wilt

back-up en updates automatisch voor je geregeld.

Voor de prijs van 15 euro per maand doe je al je facturatie en administratie. Daarnaast biedt eAccounting vele uitbreidingen waarmee je je bedrijfsprocessen automatiseert. Voorbeelden hiervan zijn onder meer online urenregistratie, geïntegreerde webshop, budgettering en een offertemodule. Meer informatie vind je op https://nl.visma.com/eaccounting/overstappen Nog niet overtuigd: probeer eAccounting eerst een maand gratis uit.

Laat ons weten hoe je onze samenwerking wilt vormgeven en we doen je een passend voorstel. We zorgen ervoor dat je vanaf 2018 volledig in control bent met je onderneming.

Terug naar overzicht

De bedragen en percentages zorgverzekeringswet 2024 zijn vastgesteld

Geschreven op 27 Nov 2023

De Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft het maximum bijdrageloon en -inkomen voor de heffing van de inkomensafhankelijke bijdrage (IAB) voor de Zorgverzekeringswet (Zvw) en de percentages IAB Zvw voor 2024 vastgesteld.

Lees verder

Column: Opvallende uitspraken week 47 2023

Geschreven op 24 Nov 2023

Afgelopen week is een uitspraak gedaan er geen proceskostenvergoeding gegeven zal worden voor een processtuk vol met beledigende taal.

Lees verder